Tænkepause for ledere i Montserrat

 

Tænkepause for ledere i Monserrat, Spanien

d. 26. august - 1. september 2018

 

 

På fem dage får du mulighed for at få nye perspektiver på ledelse. Vi tilbyder dig en tænkepause og et mellemrum fra en travl hverdag, som formentlig er fyldt med komplekse dilemmaer og paradokser, forventninger til handlinger, holdninger og konkrete beslutninger.

 

Ledelsesopgaven er kendt for os, og vi har derfor sammensat fem dage, der tager udgangspunkt i udfordringer, du vil kunne nikke genkendende til. Formålet med dagene er at give dig plads til at reflektere over din praksis som leder, udfordre dig på de områder, du ønsker at styrke, samt give dig værktøjer, du kan tage med hjem og anvende med det samme i din hverdag.

 

Samtidig kan du dele dine erfaringer, dine udfordringer og din viden med lederkolleger. En oplagt mulighed for at lære af andre og udvide dit netværk.

 

På hver af de fem dage vil du om morgenen blive præsenteret for et tema, der knytter sig til ledelse. Vi vil her sammen diskutere disse temaer, samt temaer og udfordringer den enkelte er optaget af.

 

Efterfølgende vandrer vi mellem 10 og 20 km i stilhed, hvor der er rig mulighed for at reflektere over ens eget tema eller udfordring. Der vil være mulighed for sparring og dialog med os undervejs.

 

Hver aften samler vi op på dagens refleksion, og der er rum og tid til netværk, erfaringsudveksling og socialt samvær.

 

Få flere informationer, detaljeret program og tilmelding på jensenoghansen.dk

NEWS & EVENTS

 

 

Lederkursus i efteråret 2018 er netop afsluttet. Nyt hold i foråret 2019.

Vil du med?

 

 

 

 

 

CONTACT DETAILS

 

Hornevej 1, Tornby

9850 Hirtshals

+45 2095 4280

FOLLOW US

Du kan også finde mig på LinkedIn.

Tænkepause for ledere med ro, refleksion og resiliens i Montserrat. Se mere på jensenoghansen.dk

Copyright @ All Rights Reserved