Tænkepause for ledere

Tænkepause for ledere  Tænkepause for ledere i Montserrat, Spanien

15.- 20. september 2022På fire dage får du mulighed for at få nye perspektiver på ledelse. Vi tilbyder dig en tænkepause fra en travl hverdag, som formentlig er fyldt med komplekse dilemmaer og paradokser, forventninger til handlinger, holdninger og konkrete beslutninger.


Ledelsesopgaven er kendt for os, og vi har derfor sammensat fire dage, der tager udgangspunkt i udfordringer, du vil kunne nikke genkendende til. På hver af de fire dage vil du om morgenen blive præsenteret for et tema, der knytter sig til ledelse. Vi vil her sammen diskutere disse temaer, samt temaer og udfordringer den enkelte er optaget af.


Efterfølgende vandrer vi mellem 10 og 20 km i stilhed i bjergene, hvor der er rig mulighed for at reflektere over ens eget tema eller udfordring. Der vil være mulighed for sparring og dialog med os undervejs.


Hver aften samler vi op på dagens refleksion, og der er rum og tid til netværk, erfaringsudveksling og socialt samvær.


Formålet med dagene er at give dig plads til at reflektere over din praksis som leder, udfordre dig på de områder, du ønsker at styrke, samt give dig værktøjer, du kan tage med hjem og anvende med det samme i din hverdag.

Samtidig kan du dele dine erfaringer, dine udfordringer og din viden med lederkolleger. En oplagt mulighed for at lære af andre og udvide dit netværk.Få flere informationer, hør hvad tidligere deltagere fortæller om udbyttet, se detaljeret program og tilmelding på


taenke-pause